Un suflet mare în inima Ardealului


Timp de citire: 2 minute

Lună de lună în acest an, Claudiu Petre, alias Claudiu Hood, a desfășurat diverse campanii umanitare.

Odată cu miile de urmăritori „apăruți” în cadrul profilului de Facebook, în luna iulie a organizat campania cu donații de sânge. Cine dona sânge în acel interval de 5 zile primea sms nelimitat până la 31.12 cu recomandările sale – Betting on free tips. În toată țara au fost 56 de donatori. Nu este o cifră impresionantă, dar probabil aceste 56 de persoane nu ar fi făcut acest act de caritate în alte condiții. Sunt sigură că sunt suflete acolo undeva care sunt recunoscătoare. Felicitările mele celor care au făcut asta!

În luna august a avut campania cu dopuri de plastic. În total s-au strâns 5678 de dopuri care au fost preluate de un individ anonim care a oferit, în schimbul acestora, 200 euro unui centru de copii.

Între 1-14 septembrie a strâns alături de familie, prieteni și 3 urmăritori ai activității sale, rechizite, fructe și dulciuri pe care le-au donat clasei I din localitatea Seleuș, jud. Mureș.

Nu am avut o copilărie în care am fost ținut în „puf”, dar asta nu înseamnă că părinții nu mi-au oferit strictul necesar, posibilitatea de a avea o creștere frumoasă și nu în ultimul rând EDUCAȚIE.

Cu toate acestea, cu toții știm că sunt foarte mulți copii ai căror părinți nu au posibilități, chiar mulți dintre aceștia nici nu au părinți, iar dacă putem, de ce să nu îi ajutăm.

Referitor la activitatea mea ca analist sportiv, am creat proiectul astfel încât urmăritorii mei să nu mai fie ispitiți de către grupurile VIP sau de către persoanele ce oferă recomandări contracost, acestea fiind doar vorbe în vânt, iar numărul persoanelor care cad în plasa lor fiind foarte mare. Am vrut să mă deosebesc prin activitatea gratuită din dorința de a ajuta, cerând în schimb doar susținerea și respectul celor interesați.

Ceea ce apreciez la Claudiu este că face ceva, nefiind un multimiliardar, ci doar un om cu un trai mediu. Cred că ar trebui urmat ca exemplu de fiecare în parte. Nimeni nu cere o anumită sumă de bani pentru că tuturor ne este greu într-un fel sau altul, dar astfel de acțiuni, care necesită bunăvoință nu costă nimic.

Îți recomand

2 comentarii

 • Mihaela
  27 septembrie 2015 at 8:11

  Nu contest activitatile lui umanitare. Sunt binevenite. Nici ca analist sportiv nu zic ca nu e bun. Doar ca tehnica lui nu aduce profit aproape deloc. Adica profitul e prea mic in comparatie cu suma bagata:) gen tre sa risti 10 milioane pentru 50 lei profit:)
  si live-urile alea cu cote de 1.4 sunt moarte sigura:) El ofera 2 live uri de 1.5 , al 3-lea live daca e lost deja ai pierdut tot profitu. Mai ofera un live de 1.4 si declara sesiunea castigatoare. 🙂 dar profitul e infirm spre 0. Ar trebui sa mai lucreze la lucrul asta…in rest toate bune;-)

 • nicusor
  27 septembrie 2015 at 15:30

  de 10 ani… gratis…

LEAVE A COMMENT

My Etsy Shop

CANVA 20+ Web & Social Media graphics for your Business.

Buy it here

notino.ro

Liz Moldovan

Liz Moldovan

Arta pentru mine este o expresie imediată de gândire, de simțire, un instrument pentru investigarea ideilor și înregistrarea cunoștințelor, fiind o reflecție a experienței; este o oglindă prin care îmi înțeleg locul în lume și prin care pot să văd cum gândesc.