Acum live – Chivas Sound of Business


Timp de citire: < 1 minut

Ce?
Chivas și Kooperativa 2.0 vă prezintă oportunități și exemple despre cum afacerile pot face o echipa de succes împreună cu muzica în cadrul primei conferințe internaționale dedicată exclusiv industriei muzicale din România.
Chivas Sound of Business Pop Up TV aduce alături de moderatori emisiunii, specialiști, artiști și antreprenori care vor dezbate integrarea antreprenoriatului social în industria muzicală din România.

Cine?
Cristian China Birta, Anca Lupeș, Marius Matache și Andrei Vulpescu alături de invitații Cornel Ilie (VUNK), Dan Byron, Cristina Bălan (Vocea României 2015), Tataee (BUG Mafia), Zoli Toth (Sistem) și mulți alții.

Când?
Azi și mâine (16-17 februarie) între orele 11:00-18:00

Unde?
Chiar dacă se ține la Hanul Gabroveni din București, poți urmări online pe http://masteringthemusicbusiness.ro/ http://kooperativa.ro/live sau chiar dând click pe playerul de mai jos.

Cum te poți alătura discuției?
Folosind hashtag-ul #ChivasSoundofBusiness

Îți recomand

LEAVE A COMMENT

My Etsy Shop

CANVA 20+ Web & Social Media graphics for your Business.

Buy it here

notino.ro

Liz Moldovan

Liz Moldovan

Arta pentru mine este o expresie imediată de gândire, de simțire, un instrument pentru investigarea ideilor și înregistrarea cunoștințelor, fiind o reflecție a experienței; este o oglindă prin care îmi înțeleg locul în lume și prin care pot să văd cum gândesc.