Primul video live – Facebook


Timp de citire: < 1 minut

Asa cum în noile sisteme de învățământ, cu ajutorul noilor metode de predare, cadrele didactice stau la același nivel cu elevii pentru a elimina bariera existentă, un exemplu de bună practică într-o companie țin să îl menționez în rândurile următoare.

Mark Zuckerberg, pentru a testa această nouă opțiune a făcut primul video live pe care îl puteți urmări aici. Ceea ce mi-a atras atenția în acest video a fost prezentarea noului sediu.

Cum arată o companie obișnuită? Cu toții știm că, în general, șefii au birouri luxoase, eventual poziționate cât mai departe de angajați. Ei bine, fondatorul Facebook preferă să lucreze alături de angajații săi, într-o „hală” cu un birou normal, exact ca al celorlalți. Într-adevăr, există o încăpere cu patru pereți, utilitatea acestuia servind conferințelor, care au nevoie de înlăturarea factorilor perturbatori. De apreciat, însă, este faptul că acei pereți sunt din sticlă, oferind astfel transparența.

 

Îți recomand

LEAVE A COMMENT

My Etsy Shop

CANVA 20+ Web & Social Media graphics for your Business.

Buy it here

notino.ro

Liz Moldovan

Liz Moldovan

Arta pentru mine este o expresie imediată de gândire, de simțire, un instrument pentru investigarea ideilor și înregistrarea cunoștințelor, fiind o reflecție a experienței; este o oglindă prin care îmi înțeleg locul în lume și prin care pot să văd cum gândesc.