O nouă tehnologie în materie de fotografie


Timp de citire: 2 minute

 

Folosind o nouă abordare pentru designul dispozitivelor optice, camera foto Light L16 păstrează calitatea aparatelor DSLR într-o cameră slim. E exact cum ai avea în propriul buzunar un body și 3 obiective.

Având 16 camere individuale, 10 din ele declanșând simultan, L16 capturează detaliile cadrului dorit la multiple distanțe focale fixe. Un algoritm de procesare este aplicat pentru fuzionarea celor 16 capturi din unghiuri diferite în scopul formării unei imagini finale cu o calitate foarte înaltă, ce poate ajunge la o rezoluție de până la 52 megapixeli.

product_01_hero

Interfața prietenoasă a aparatului Light L16 și touchscreen-ul de dimensiuni mari facilitează capturarea de imagini profesionale. Mai mult de-atât, această cameră, fiind echipată cu un soft de editare foto, partajarea imaginilor preferate este la o atingere distanță prin intermediul conexiunii wi-fi.

product_04_hero

Folosind o tehnologie avansată de mapare a adâncimii imaginii, Light L16 oferă posibilitatea ajustării focusului și a profunzimii de câmp după ce fotografia a fost deja capturată până la f/1.2.
Chiar și în condiții de iluminare slabă, această cameră păstrează cu acuratețe detaliile imaginilor.

product_04_hero_01

Light L16 urmează să fie lansată în Statele Unite ale Americii la sfârșitul verii anului 2016. Prețul actual este de $1,699 (6600 lei).

Dacă rezervi acest aparat foto cu numai $199 (780 lei), primești o reducere de $400 (1550 lei), astfel încât pretul final va fi de $1,100 (4300) + taxe.

Îți recomand

LEAVE A COMMENT

My Etsy Shop

CANVA 20+ Web & Social Media graphics for your Business.

Buy it here

notino.ro

Liz Moldovan

Liz Moldovan

Arta pentru mine este o expresie imediată de gândire, de simțire, un instrument pentru investigarea ideilor și înregistrarea cunoștințelor, fiind o reflecție a experienței; este o oglindă prin care îmi înțeleg locul în lume și prin care pot să văd cum gândesc.