Bistro Atelier – Calea Victoriei 208


Timp de citire: 2 minute

 

Îți spun de ce am votat BISTRO ATELIER la Premiile Food&Bar 2015.

Bistro Atelier este cel mai nou bistro de pe Calea Victoriei, aproape de Piața Victoriei. Pe lângă faptul că are un design interior plăcut, mâncarea este excelentă.

bistro-atelier-1

Este un restaurant cu specific mediteranean. Pot spune că am încercat mai mult de 50% din mâncărurile din meniul diversificat pe care îl poți vizualiza aici. Atât preparatele cu specific, cât și cele pe care le găsim în orice alt restaurant sunt extraordinare, iar după o masă copioasă îți recomand să încerci unul din deserturile lor care, sincer îți spun, sunt foarte bune. Specialitatea casei în materie de deserturi este Vulcano, un desert pe care l-am încercat și în alte părți, dar aici mi-a plăcut cel mai mult. Mai au două deserturi, tartă cu mere și un desert cu specific, iaurt grecesc cu miere și nucă.

Dar hai să îți mai spun ceva..au și oferte, cred eu unice. De exemplu, dacă mergi cu bicicleta ți se oferă 10% reducere, iar dacă mănânci ceva, dai Check In la Bistro Atelier pe Facebook, arăți ”check in”-ul ospătarului, vei primi DIN PARTEA CASEI CAFEA/PAHAR DE VIN/BERE/BĂUTURĂ RĂCORITOARE.

În timpul săptămânii, de luni până vineri, iți recomand să mergi seara pentru că vei putea să asculți muzică live la pian, ceea ce, să fim serioși, nu găsim oriunde.

Dacă vrei, poți închiria localul pentru un eveniment privat (aniversare, zi de naștere, business meeting etc) cu până la 35 de invitați. Pentru orice rezervare cel mai ușor este să suni la 0754-BISTRO (0754.247.876). De asemenea, poți trimite un email la rezervari@bistroatelier.ro sau să folosești formularul de pe site.

Nu ai timp să mergi până acolo? Bistro Atelier îți ofertă posibilitatea de a comanda online aici.

Cum poți vota BISTRO ATELIER la Premiile Food&Bar 2015 în trei pași simpli (durează 20 de secunde):
❶. Intrați pe http://www.premiifb.ro/
❷. Apăsați în dreapta jos pe VOT PUBLIC
❸. În fereastra care se deschide scrieți BISTRO ATELIER
și apăsați pe butonul Finalizare

Îți recomand

LEAVE A COMMENT

My Etsy Shop

CANVA 20+ Web & Social Media graphics for your Business.

Buy it here

notino.ro

Liz Moldovan

Liz Moldovan

Arta pentru mine este o expresie imediată de gândire, de simțire, un instrument pentru investigarea ideilor și înregistrarea cunoștințelor, fiind o reflecție a experienței; este o oglindă prin care îmi înțeleg locul în lume și prin care pot să văd cum gândesc.