André Rieu, ambasadorul onorific al Bucureștiului


Timp de citire: 2 minute

André Rieu, o personalitate cu suflet mare, un mare violonist olandez, a ridicat Europa în picioare odată cu concertul, susținut la Maastrich, alături de marele Gheorghe Zamfir, și de un ansamblu de artiști români.

După tragedia din Clubul Colectiv, marele violonist André Rieu a venit în România pentru a fi alături de cei îndurerați promițând că se va întoarce pentru a lansa DVD-ul concertelor din București, urmând ca banii din vânzarea acestuia să fie înmânați familiilor victimelor.

Astăzi, 27 noiembrie 2015, a lansat DVD-ul „Live în București”, ce cuprinde patru ore de înregistrări din concertele pe care le-a susținut anul acesta în Capitală, după care a urmat o serie de autografe pentru sutele de fani care au stat la coadă pentru a-l întâlni.

Rieu i-a salutat cu căldură pe cei veniți în foaierul Grand Cinema & More din Băneasa Shopping City, să îl întâmpine și le-a spus că în România a găsit cel mai cald public din lume.

I-am spus și domnului primar astăzi. Am 66 de ani și sunt îndrăgostit din nou. Sunt îndrăgostit de România.

Primarul interimar, Răzvan Sava, în cadrul unei ceremonii desfășurate la Hanul Gabroveni:

Ați fost lângă noi nu numai la bine, dar și la greu, atunci când toată națiunea era greu încercată, ați șters o lacrimă de pe obrazul unui popor care își plângea tinerii răpiți în tragedia oribilă de la Colectiv. Ați dat dovadă de compasiune, generozitate și omenie, iar eu, în calitate de primar general, în numele bucureștenilor, vă mulțumesc. Permiteți-mi ca astăzi, în numele cetățenilor din București, să vă acord titlul de ambasador onorific al Bucureștiului și, totodată, să vă asigur de respectul și prețuirea noastră.

Îți recomand

LEAVE A COMMENT

My Etsy Shop

CANVA 20+ Web & Social Media graphics for your Business.

Buy it here

notino.ro

Liz Moldovan

Liz Moldovan

Arta pentru mine este o expresie imediată de gândire, de simțire, un instrument pentru investigarea ideilor și înregistrarea cunoștințelor, fiind o reflecție a experienței; este o oglindă prin care îmi înțeleg locul în lume și prin care pot să văd cum gândesc.