Un nou gadget interesant pentru casa ta


Timp de citire: 2 minute

 

Tempescope este un gadget care simulează diferite condiții meteorologice, cum ar fi soare, ploaie, nori, și fulgere. Odată sincronizat cu telefonul și cu internetul, acesta primește prognozele meteo, reproducându-le cu ajutorul tehnologiei.

 

Te grăbești și nu mai ai timp să deschizi aplicația pentru a știi dacă ai nevoie sau nu de umbrelă? Poți poziționa acest obiect chiar lângă ușă.

1

Cui nu îi face o deosebită plăcere să citescă într-o zi ploioasă? Tempescope îți oferă posibilitatea de a seta manual una din cele 4 condiții meteo disponibile.

ligoskjiakgtp6ikczvu

Proiectul Tempescope a început în 2012, după ce Ken Kawamoto s-a întors dintr-o vacanță, gândindu-se cât de frumos ar fi să ia cerul cu el acasă. Motivația acestui proiect a fost să aibă mereu în camera de zi soarele din insulele Okinawa, Japonia.

Primul prototip, realizat din sticle de șampon, a primit multă atenție în 2013, astfel încât Ken a pus la dispoziție publicului toate informațiile necesare pentru ca acest obiect să poată fi realizat de către oricine.

Echipa care există astăzi în jurul acestei versiuni, desemnată pentru a dezvolta o versiune comercială a acestui gadget, s-a format de la sine, după ce această primă versiune publică a avut câteva premii și apariții de succes.

Au intervenit o serie de piedici, printre care se numără costurile și bineînțeles, nevoia de a avea o mulțime de abilități pentru a construi.

Deja avem un prototip complet funcțional și planurile pentru manufacturare. Avem nevoie doar de fonduri pentru a merge mai departe și a fabrica!

Echipa Tempescope speră ca până la sfârșitul lunii noiembrie 2015 să strângă suma necesară, urmând ca în următoarea perioadă să fie puse la punct toate cele necesare și fabricarea produsului, iar în luna aprilie 2016 să se facă primele livrări.

sghmsvmawd8rucctflxm

Se preconizează că prețul acestui produs va fi de 199$ (~800 lei) varianta standard sau 249$ (~1000 lei) varianta cu logo/mesaj personalizat.

tempescope

PENTRU A SUSȚINE ȘI A CONTRIBUI ACCESAȚI PAGINA PROIECTULUI PE INDIEGOGO.COM

Îți recomand

LEAVE A COMMENT

My Etsy Shop

CANVA 20+ Web & Social Media graphics for your Business.

Buy it here

notino.ro

Liz Moldovan

Liz Moldovan

Arta pentru mine este o expresie imediată de gândire, de simțire, un instrument pentru investigarea ideilor și înregistrarea cunoștințelor, fiind o reflecție a experienței; este o oglindă prin care îmi înțeleg locul în lume și prin care pot să văd cum gândesc.