”Lego” în mărime naturală – pentru acasă sau birou


Timp de citire: 2 minute

De mic copil am fost pasionată de arhitectură și design interior, drept pentru care printre activitățile mele preferate era construirea de case cu garaj, hoteluri și tot felul. Aveam o cutie mare plină cu piese de prin anii `78-`79 care au fost ale mamei mele. Arătau cam așa…

s-l1000

Chiar dacă nu au avut inscripția LEGO pe ele, mie mi-au plăcut mult mai mult. Parcă se prindeau mai bine una de cealaltă…

Cine spune că renumitele cărămizi ”Lego” sunt doar pentru copii?

Iată că găsim ”Lego” și în mărime naturală căruia i se poate găsi o întrebuințare foarte utilă, de la un simplu perete despărțitor, până la diverse piese de mobilier cât mai ingenioase.

EverBlock oferă un sistem modular de construcție cu ajutorul unor piese mari din plastic care facilitează construirea diferitelor tipuri de obiecte.

Mai mult decât atât, se aseamănă atât de mult cu Lego al copilăriei, așa încât tot ce construiești poți dezasambla cu ușurință deoarece nu vei folosi niciun adeziv.

Sistemul EverBlock, fiind modular, îți oferă posibilitatea de a începe cu oricâte piese dorești, iar ulterior poți adăuga altele pentru a-ți continua creația sau poate chiar să o schimbi.

În continuare îți voi prezenta piesele pe care le poți achiziționa de aici, urmate de o galerie foto cu câteva idei interesante.

Individuale sau „la pachet”:

everblocks

Câteva accesorii:

accesorii

Kituri:

kituri

Culorile disponibile în momentul de față:

culori

Idei:

 

Îți recomand

LEAVE A COMMENT

My Etsy Shop

CANVA 20+ Web & Social Media graphics for your Business.

Buy it here

notino.ro

Liz Moldovan

Liz Moldovan

Arta pentru mine este o expresie imediată de gândire, de simțire, un instrument pentru investigarea ideilor și înregistrarea cunoștințelor, fiind o reflecție a experienței; este o oglindă prin care îmi înțeleg locul în lume și prin care pot să văd cum gândesc.