DECO IDEA – Living minimalist


Timp de citire: 2 minute

min living

Mobilierul tipic unei sufragerii minimaliste este simplu, culori pastelate, alb sau negru și texturi simple și curate sunt ideale. Canapeaua poate fi din materiale ușoare, moi și confortabile cu linii simple și curate. Formele dreptunghiulare sunt tipice datorită simplității și ușurinței de a le încorpora în orice spațiu. Măsuța de cafea poate fi albă sau chiar neagră, din materiale precum lemn sau metal.

Astfel de obiecte de mobilier pot fi găsite la magazine precum Ikea sau Jysk și pot fi personalizate. De asemenea, aceste piese de mobilier pot fi construite de cei interesați. Măsuța de cafea poate fi dreptunghiulară, rotundă sau cu o formă neregulată, confecționată din plăci de lemn; proiecte și indicații  DIY pot fi găsite pe bloguri și pe diverse canale de Youtube.

a16356c759b21b282dc3840753860a07

Alte elemente ale sufrageriei cum ar fi spații de stocare sau obiecte decorative pot fi cumpărate de la magazine de mobilier ca Ikea sau imporovizate. Fiind un spațiu simplu care nu are nevoie de elemente decorative extravagante, multe dintre acestea pot fi confecționate cu materiale ce pot fi găsite la magazine de bricolaj sau construcții.

Paleta de culori folosită pentru alcătuirea acestui spațiu este simplă, modestă și nu iese în evidență prin accente țipătoare, ci prin armonie. Ca elemente de accent pot fi alese culori sau texturi contrastante cum ar fi metal și lemn deschis sau tablouri cu rame din lemn închis.

Îți recomand

LEAVE A COMMENT

My Etsy Shop

CANVA 20+ Web & Social Media graphics for your Business.

Buy it here

notino.ro

Liz Moldovan

Liz Moldovan

Arta pentru mine este o expresie imediată de gândire, de simțire, un instrument pentru investigarea ideilor și înregistrarea cunoștințelor, fiind o reflecție a experienței; este o oglindă prin care îmi înțeleg locul în lume și prin care pot să văd cum gândesc.