Culoarea anului 2021


Timp de citire: 2 minute

culoarea-anului-2021

Două culori independente care evidențiază modul în care diferite elemente se reunesc pentru a se sprijini reciproc. Practic și solid, dar în același timp încălzitor și optimist, uniunea Ultimate Grey +  Illuminating este una de forță și pozitivitate. Este o poveste de culoare care încapsulează sentimente mai profunde de gândire cu promisiunea a ceva însorit și prietenos.

Un mesaj al fericirii susținut de forță, combinația acestor culori este aspirațională și ne dă speranță. Trebuie să simțim că totul va deveni mai luminos – acest lucru fiind esențial pentru spiritul uman.

Pe măsură ce oamenii caută modalități de a se fortifica cu energie, claritate și speranță de a depăși incertitudinea continuă, nuanțele spirituale și îndrăznețe ne satisfac căutarea vitalității. PANTONE 13-0647 Illuminating este un galben strălucitor și vesel, o nuanță galbenă încălzitoare, impregnată de energie solară. PANTONE 17-5104 Ultimate Grey este emblematic pentru elementele solide și fiabile, care sunt veșnice și oferă o bază solidă. Culorile pietricelelor de pe plajă și ale elementelor naturale al căror aspect degradat evidențiază capacitatea de a rezista testului timpului, asigură în liniște Ultimate Gray, încurajând sentimentele de calm, stabilitate și rezistență.

01_PANTONE_COLOURS_2021_CA

 

Cum integrăm aceste culori?

Fie că decizi să schimbi culoarea pereților cu un gri-ciment sau nu, poți să aduci tot felul de elemente și decorațiuni care să creeze această paletă. Îți las mai jos câteva sugestii:

P.S. Galbenul nu ar trebui sa fie culoarea principală, ci doar o mică pată de culoare, altfel riști să regreți mai târziu dacă ai facut schimbări mari.

Îți recomand

LEAVE A COMMENT

My Etsy Shop

CANVA 20+ Web & Social Media graphics for your Business.

Buy it here

notino.ro

Liz Moldovan

Liz Moldovan

Arta pentru mine este o expresie imediată de gândire, de simțire, un instrument pentru investigarea ideilor și înregistrarea cunoștințelor, fiind o reflecție a experienței; este o oglindă prin care îmi înțeleg locul în lume și prin care pot să văd cum gândesc.