10 idei pentru holuri înguste


Timp de citire: 3 minute

10-idei-pentru-holuri-inguste

  • Pată de culoare

Este tentant în holurile înguste să păstrezi totul alb ca să pară mai mare. Singura problemă cu această idee este că holul poate să pară gol și fără suflet. De aceea este recomandat să folosești măcar o „pată de culoare”.

hol4

Sursă imagine: pinterest.com

hol7

Sursă imagine: pinterest.com

  • Perete

De asemenea, poți face un perete să fie mai atractiv folosind un tapet cu motive geometrice, abstracte sau chiar o piatră decorativă.

hol9

Sursă imagine: pinterest.com

  • Dressing

În cazul în care lățimea holului îți permite totuși să plasezi un dressing, ai putea opta pentru unul cu uși glisante, iar pentru a-l face să „prindă viață” poți atașa niște polițe mici pe care să pui câteva ghivece și decorațiuni, eventual chiar niște bețe parfumate pentru a avea o experiență pozitivă, memorabilă nu doar vizuală, ci și olfactivă care creează o legătură emoțională puternică față de casa în care intri.

hol6

Sursă imagine: pinterest.com

  • Dulap de pantofi

Ce să faci cu un hol trist și gol care pare a fi o „parcare” pentru încălțămintei? Te-ai gândit la un dulap de pantofi? …Iar pentru a avea senzația de confort și căldură poți opta pentru un covoraș, cu fir lung care să fie în contrast cu podeaua.

hol3

Sursă imagine: pinterest.com

  • Oglindă

Pentru a arunca o ultimă privire înainte să ieși din casă poți opta pentru oglinzi fixate pe perete care nu ocupă prea mult loc.

hol2

Sursă imagine: pinterest.com

  • Poliță

În cazul în care ai alte planuri pentru încălțăminte îți recomand să folosești o poliță pe care să poți pune un coșuleț pentru chei, niște bețe parfumate și o plantă curgătoare.

hol1

Sursă imagine: pinterest.com

 

  • Buget redus

În cazul în care bugetul tău este redus, dar îți dorești ca intrarea în casă să fie utilă și atractivă poți merge pe un stil minimalist folosind o băncuță cu cadru metalic, câțiva butoni pentru agățat haine și un suport de ghiveci înalt. De asemenea, poți pune 1-2 polițe pentru depozitarea cheilor și a diverselor obiecte mici.

hol8

Sursă imagine: pinterest.com

  • Plante

Dacă ești iubitor de plante, iar spațiul nu îți permite să pui un palmier sau o plantă de dimensiuni mari, poți alege o jardinieră cu suport înalt în care să ai o mică grădină cu plante care nu necesită prea multă lumină naturală.

hol5

Sursă imagine: pinterest.com

before-and-after-text

hol-before-after

Sursă imagine: delishanddecor.com

Îți recomand

LEAVE A COMMENT

My Etsy Shop

CANVA 20+ Web & Social Media graphics for your Business.

Buy it here

notino.ro

Liz Moldovan

Liz Moldovan

Arta pentru mine este o expresie imediată de gândire, de simțire, un instrument pentru investigarea ideilor și înregistrarea cunoștințelor, fiind o reflecție a experienței; este o oglindă prin care îmi înțeleg locul în lume și prin care pot să văd cum gândesc.