Testare Mensa România


Mensa România va organiza o sesiune de testări în București, în data de 26 septembrie 2015, la Colegiul UCECOM “Spiru Haret”, strada Economu Cezarescu nr. 47-59 sector 6, București.

Pentru a vă înscrie, completați formularul de înscriere București, 26.09.2015. Taxa de înscriere poate fi plătită prin SMS (6 Euro+TVA), sau 25 lei prin virament bancar.

Data limită pentru înscriere este 24 septembrie 2015 ora 23:59.

Toţi candidaţii vor primi în data de 25.09.2015 pe adresa de e-mail furnizată o informare în legătură cu repartizarea pe ore. Pentru eventuale probleme, candidaţii sunt rugaţi să scrie un e-mail la adresa testare-bucuresti@mensa-romania.ro.

Mensa este o societate fondată în Oxford, Marea Britanie în 1946 cu scopul de a identifica și pune în legatură oameni cu un coeficient foarte înalt de inteligență.

Singurul criteriu de admitere în Mensa este obţinerea unui scor care va plasează în procentul de 2% al populaţiei. Acest rezultat trebuie obţinut într-un test de inteligenţă aprobat de Mensa. Altfel spus, calitatea de membru este deschisă tuturor celor care au un coeficient de inteligenţă (IQ) destul de ridicat pentru a se clasa între primii 2 dintr-o sută din punctul de vedere al inteligenţei.”

Pentru mai multe detalii accesați Mensa România.

Etichete:, , ,

You may also like

LEAVE A COMMENT

Liz Moldovan

About

Arta pentru mine este o expresie imediată de gândire, de simțire, un instrument pentru investigarea ideilor și înregistrarea cunoștințelor, fiind o reflecție a experienței; este o oglindă prin care îmi înțeleg locul în lume și prin care pot să văd cum gândesc.

Instagram