Testare Mensa – OradeaMensa România va organiza o sesiune de testări în Oradea, în data de 17 octombrie 2015, la Universitatea din Oradea, str. Universitatii nr. 1, Campus Central – Corpul C, sala C209, începând cu ora 11:00.

Vârsta minimă a participanților 11 ani.

Pentru a participa, completați formularul de înscriere.

Taxa de înscriere poate fi platită prin SMS(6 Euro+TVA), sau 25 lei prin virament bancar.

Data limită pentru înscriere este 16.10.2015, ora 23.59.

„Mensa este o societate fondată în Oxford, Marea Britanie în 1946 cu scopul de a identifica și pune în legatură oameni cu un coeficient foarte înalt de inteligență.

Singurul criteriu de admitere în Mensa este obţinerea unui scor care va plasează în procentul de 2% al populaţiei. Acest rezultat trebuie obţinut într-un test de inteligenţă aprobat de Mensa. Altfel spus, calitatea de membru este deschisă tuturor celor care au un coeficient de inteligenţă (IQ) destul de ridicat pentru a se clasa între primii 2 dintr-o sută din punctul de vedere al inteligenţei.”

You may also like

LEAVE A COMMENT

Liz Moldovan

About

Arta pentru mine este o expresie imediată de gândire, de simțire, un instrument pentru investigarea ideilor și înregistrarea cunoștințelor, fiind o reflecție a experienței; este o oglindă prin care îmi înțeleg locul în lume și prin care pot să văd cum gândesc.

Instagram