1 Ianuarie 1970 nu îți face iPhone-ul retro


 

Nu seta data iPhone-ului ca fiind 1 Ianuarie 1970, chiar dacă circulă diverse informații cum că ar fi vorba de un design retro. BBC ne anunță că schimbarea acesteia va face ca telefonul tău să fie blocat în timpul inițializării, în cazul în care îl oprești sau rămâne fără baterie.

Problema a fost descoperită săptămâna trecută, dar o fotografie falsă circulă în social media, încurajând oamenii să facă această schimbare de dată.

blast-from-the-past

Utilizatorilor le este promis un logo Apple multicolor sau că vor găsi un „ou de Paște” în stilul anilor ’70. Din păcate, această trecere către retro nu este posibilă, în schimb atunci când telefonul este oprit și pornit din nou, refuză să pornească în condiții normale, afișând ecranul de start Apple și cam atât. Apple nici măcar nu era fondată în 1970, ci abia după șase ani.

Astfel, orice device iOS cu procesor de 64 biti va fi afectat: iPhone 5s, 6, 6 Plus, 6s și 6s Plus, iPad Air 2, iPad Mini 3 și 4 și a șasea generație iPod Touch.

Apple a confirmat anomalia pe site-ul lor spunând că la următorul update a softului vor veni cu o rezolvare. Ducând device-ul Apple la un magazin Apple și luând unul nou, se pare că a fost singurul răspuns pentru utilizatorii de iPhone care au ajuns victimele acestei farse.

1 ianuarie 1970

 
Etichete:,

You may also like

LEAVE A COMMENT

Liz Moldovan

About

Arta pentru mine este o expresie imediată de gândire, de simțire, un instrument pentru investigarea ideilor și înregistrarea cunoștințelor, fiind o reflecție a experienței; este o oglindă prin care îmi înțeleg locul în lume și prin care pot să văd cum gândesc.

Instagram